Terug naar overzicht

Partner in de kijker: Unpaid

Unpaidblog

Jullie hebben het waarschijnlijk al eens zien passeren, maar omdat het een integratie is om trots op te zijn hebben we het er in deze blog nog eens uitgebreid over!

Unpaid integreert met Octopus Accountancy Software

Sinds 19 december 2019 heeft Unpaid Octopus toegevoegd aan de lijst van softwareplatformen waarmee een integratie mogelijk is. Door deze nieuwe integratie kunnen onze Octopussers nu naadloos gebruik maken van het Unpaid innings-platform.

Als legal-tech start-up zet Unpaid natuurlijk sterk in op alles wat met gebruiksgemak te maken heeft. Integreren met belangrijke boekhoudsoftware vormt daar een belangrijk onderdeel van. Op deze manier moeten onze Octopussers zich niet gaan bezighouden met het nodeloos heen en weer schuiven van gegevens en documenten.

“De keuze voor Octopus als volgende platform om mee te integreren was logisch." vertelt Dirk Dewulf, general manager van Unpaid. Octopus is een van de eerste bedrijven die actief heeft ingezet op online boekhouden. Met meer dan 17 jaar ervaring hebben ze tonnen ervaring als het gaat om het uitwerken van integraties”.


Ook Andries Geers, managing director van Octopus is erg blij met deze nieuwe stap. “Wij willen graag dat onze klanten op een eenvoudige, intuïtieve en snelle manier gebruik kunnen maken van kwalitatieve externe dienstverleners. Unpaid is zeker een speler die in dit plaatje past.”


Zowel Octopus als Unpaid is zeer tevreden met deze nieuwe stap. Door deze integratie krijgt Unpaid toegang tot een groot aantal potentiële klanten en accountants terwijl wij jullie een gratis, eenvoudige en toegankelijke oplossing kunnen aanbieden voor het steeds verder toenemende probleem van slechte betalers.

Unpaid

Unpaid is het online platform waarop iedereen, met een Belgisch ondernemingsnummer (bedrijven, zelfstandigen, Vzw’s …),
onbetwiste facturen kan innen.

De nadruk bij Unpaid ligt op gebruiksgemak en efficiëntie. Het indienen van een onbetaalde factuur gebeurt volledig online.

Bovendien moet je, dankzij de koppeling tussen Unpaid en Octopus de facturen niet meer uploaden. Beide systemen zijn aan elkaar gekoppeld en kunnen de nodige informatie uitwisselen. Wij controleren grondig jouw onbetaalde factuur én ook de solvabiliteit van de debiteur.

Eenmaal je een dossier hebt aangemaakt gaat de deurwaarder van Unpaid, 5 werkdagen later, naar jouw debiteur met een aanmaning tot betaling. De debiteur heeft vanaf dan 1 maand en 8 dagen de tijd om de schuld te betalen. Doet hij dat niet dan ontvangen wij automatisch een machtiging om beslag te leggen en openbaar te verkopen en dit zonder langs een rechtbank te passeren.

Lees meer op onze partnerpagina van Unpaid!

Meer informatie op de website van Unpaid

Terug naar overzicht