Waarom nu beginnen met digitaal werken?

Ontvang je als accountant nog steeds documenten op 1001 manieren? Heb je te maken met dubbel werk, boetes, ontevreden klanten die digitaal willen werken…

Het is niet langer de vraag of de boekhouding (en dus jouw kantoor) digitaal moet worden, maar eerder wanneer je ermee begint. Wacht niet langer om die digitale kloof te dichten. Octopus heeft voor jou inzichten verzameld en kan je helpen de eerste stappen te zetten. We schuiven geen valse beloftes naar voren, enkel de praktische waarheid in 5 concrete stappen zoals we die zelf zien in de markt.

Meer tips & tricks voor het digitaliseren van jouw kantoor

Icoon hand 06

Octopus voor boekhouders

Een compleet boekhoudpakket voor een kleine prijs. Werk efficiënter en voordeliger!

Lees meer
Icoon hand 04

Hoe digitaliseren?

Accountants delen hun ervaringen met digitaal werken, lees hier meer.

Ontdekken
Icoon hand 05

Klantenportaal

Een eenvoudige manier om met digitaliseren te beginnen!

Meer info

Digitale toekomst

Er zijn grote veranderingen op komst!

Accounting en boekhouding vormen daarop geen uitzondering: een grotere hoeveelheid gegevens snel en zonder fouten verwerken, maar ook een meer strategische rol vervullen om aan ondernemers en hun veeleisende behoeften te voldoen. Cloud-based databeheer, automatisering en geavanceerde analyses zijn de kernpunten die Octopus graag aan zijn klanten wil aanbieden via de toepassing Octopus Accountancy Software en het Octopus klantenportaal. Wij geloven sterk dat cloud technologie kosten vermindert en tijd bespaart door betere communicatie en samenwerking tussen accountant en ondernemer. Wees de digitale accountant die je wilt zijn!

Mockup whitepaper digitalisering

Download onze whitepaper

Meer en meer kantoren informeren bij Octopus naar wat nu de meest efficiënte manier van digitaliseren is. We bundelen voor jullie 5 actiepunten die tot succes geleid hebben en leggen ook uit waarom. We formuleren de nodige voorwaarden die voldaan moeten zijn om een dossier vlot en efficiënt digitaal of zelfs automatisch te voeren.

Download

Afspraak

Samen tekenen we met plezier een roadmap uit om jullie op de digitale kaart te zetten. Heeft jouw kantoor verschillende types dossiers? Geen probleem, met Octopus wordt digitaliseren voor ieder kantoor en iedere ondernemer behapbaar.

Boek

Afspraak afbeelding web