Download voor het Linux platform

octopus voor linux

Voer de volgende regels uit in een Terminal of Shell-applicatie

Rechtermuisklik op bovenstaande knop "Octopus voor linux" en sla het bestand Octopus.run op in een folder voor installatie.
Geef in:

chmod +x Octopus.run

./Octopus.run

Er wordt een folder gemaakt onder de installatiefolder. Hierin staat het octopus.sh bestand. Als je dit uitvoert start de applicatie op.

Moest u hiermee problemen hebben, kan u ons steeds contacteren voor ondersteuning.

Waar vind ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord?

Een gebruikersnaam en wachtwoord ontvang je pas nadat je Octopus besteld hebt.

Bestel Octopus

100% in de cloud

Hét ingrediënt om te komen tot een ideale samenwerking tussen accountant en ondernemer, of het nu gaat om een KMO, zelfstandige of vennootschap, is volgens ons real-time data. Als alle gegevens gesynchroniseerd zijn kunnen twee of meer personen vanuit een verschillende locatie aan hetzelfde dossier werken. De cloud voldoet aan veiligheidsregels en Octopus maakt regelmatig back-ups. Crasht jouw computer dan ben je je boekhouding dus niet kwijt.

Nog een voordeel aan je data in de cloud hebben is dat deze ook beschikbaar is voor allerlei andere toepassingen. Real-time data kan uitgewisseld worden met jouw werkbonnensoftware, met jouw CRM-pakket, met postaccounting tools. Je hebt gestructureerde data en kan hiermee aan de slag dankzij onze vele integraties.

Bovendien downloadt je het programma maar 1 maal en worden de updates automatisch doorgevoerd. Je hoeft niet telkens een nieuwe versie te installeren als een nieuwe feature uitkomt.

Je hoort het al, dankzij de cloud kunnen wij een platform aanbieden waarin de ondernemer betrokken is bij de boekhouding. Van het louter aanbrengen van gegevens tot het meehelpen bij de verwerking. De ondernemer beslist samen met de boekhouder over zijn bijdrage en kan zijn cijfers steeds up to date raadplegen via zijn computer, tablet of smartphone.

Octopus werkt 100% in de cloud. Dat betekent gesynchroniseerde data en automatische updates!