Terug naar overzicht

Facturatie module

Feature factureer

Onze facturatiemodule bestaat als een op zich zelf staande versie (RealTime Facturatie), maar ook als module die je kan toevoegen aan de Boekhouding versie.

Als ondernemer begint uw betrokkenheid bij de boekhouding meestal met het aanmaken van verkoopfacturen. Misschien maakt u hiervoor al gebruik van Word, Excel of andere externe toepassingen. De daarmee aangemaakte facturen dienen dan nog eens opnieuw ingegeven te worden in de boekhouding. In het beste geval bent u het zelf die hiervoor instaat, maar in vele gevallen gaan de afgedrukte facturen naar de boekhouder toe waar ze dan opnieuw dienen ingebracht te worden in de boekhouding.

Behalve dubbel werk en tijdverspilling is er uiteraard ook de kans op foutief overbrengen van de gegevens.

Octopus lost dit op doordat u of uw boekhouder de gemaakte verkoopfacturen met 2 klikken kan opnemen als verkoopboeking. Met een ingebouwde editor kan u de lay-out vrij aanpassen en eventueel logo’s toevoegen.

De facturatie module omvat ook een uitgebreid rappelbeheer.
In Octopus kunnen facturen en rappels elektronisch doorgestuurd worden naar de klant. Men kan daarbij ook gebruik maken van het Peppol netwerk.

Deze module is gratis inbegrepen in het abonnement RealTime Facturatie.

Kiest u voor ons boekhouding abonnement? Dan betaalt u €10/maand bovenop de kost van het abonnement.

Lees in onze handleiding meer over het opstellen van een factuur met Octopus.Opgelet: er worden andere prijzen gehanteerd voor boekhouders, neem contact op met sales@octopus.be voor meer informatie

Terug naar overzicht
Ik wil de facturatiemodule toevoegen aan mijn boekhouding abonnement