Terug naar overzicht

Admin Software

Het ERP-pakket Admin Software is een eenvoudige alles-in-één oplossing voor jouw administratie. Admin werd speciaal ontwikkeld om bedrijfsprocessen van projectgeoriënteerde bedrijven beter te laten samenwerken en te optimaliseren. Door gebruik te maken van één centraal programma wordt alle informatie in het hele bedrijf voor iedereen toegankelijk en dienen gegevens slechts eenmaal ingebracht te worden. Je vermindert de repetitieve, administratieve taken in jouw bedrijf, met een betere spreiding van de werklast van jouw medewerkers als resultaat. Dat is niet alleen kostenbesparend, maar zorgt er ook voor dat je snel kan reageren op elke situatie binnen jouw bedrijf en op de veranderingen in de markt.

Een vlotte koppeling met Octopus

De koppeling tussen Octopus en Admin Software verloopt via API. Automatisch worden jouw contacten, boekhoudplan, aankoopfacturen, verkoopfacturen en betalingen gesynchroniseerd met Octopus.

Publiek

Admin Software richt zich tot bedrijven die projectgeörienteerd werken.

Meer informatie

#projectmanagement #synchronisatie #procesbeheer #facturatie #CRM #rapportering #stockbeheer #tijdsregistratie #ERP #dossieropvolging

Terug naar overzicht