Terug naar overzicht

Admin Consult

Met Admin-Consult ontwikkelde Syneton BVBA, een spin-off van ons accountantskantoor, een integrale beheersoplossing voor boekhouders, accountants en bedrijfsrevisoren.

Hoewel het initieel niet in de bedoeling lag het pakket te commercialiseren, delen wij ondertussen onze knowhow met meer dan 1.000 andere kantoren.

Logo admin consult

Algemene beschrijving

Naast de verplichtingen met betrekking tot anti-witwas, UBO, identiteitskaarten, beschikt het pakket Admin-Consult over alle instrumenten voor het dagelijks beheer van uw kantoor.

Via de takenplanning krijgt u een volledig beeld van het ganse kantoor en kan u de meegeleverde opvolgingslijsten (BTW, AV en jaarrekeningen, fiscale aangiften, herbenoemingen,...) zelf aanpassen en zelfs nieuwe aanmaken.

Verder zijn er nog functionaliteiten met betrekking tot tijdsregistratie met bijhorende (elektronische) facturatie, capaciteitsplanning, to do-lijsten, communicatiehistorieken met klanten, rentabiliteitsanalyses,....

Met het Document Management System worden alle documenten en mails per dossier gearchiveerd en kunnen uw klanten deze documenten via Admin-Mobile consulteren.

Informatie omtrent de koppeling met Octopus

De verkoopfacturen worden via importbestanden naar het verkoopdagboek in Octopus geëxporteerd.

Prijs

Op aanvraag

Meer informatie

#Facturatie #CRM #Tijdsregistratie #ERP #dossieropvolging #Procesbeheer #Budgettering

Terug naar overzicht