Terug naar overzicht

Wat is GlobiQ?

GlobiQ is een service die PDF-documenten omzet naar automatiseerbare UBL-documenten, door middel van OCR, AI en manuele correcties bij moeilijkere facturen.

Waarom GlobiQ gebruiken?

De meeste kantoren willen volledig digitaal werken, maar worden geconfronteerd met papieren dossiers. Om deze dossiers ook gemakkelijk digitaal te kunnen verwerken, kan je gebruik maken van de diensten van GlobiQ.

GlobiQ kan je helpen om personeelstekorten op te vangen door jouw documenten te automatiseren. Je bereikt meer met hetzelfde team en vangt pieken op.

Hoe gebruik je GlobiQ?

Je stuurt jouw PDF-documenten door via het klantenportaal. Als je papieren facturen hebt, moet je die eerst factuur per factuur inscannen. GlobiQ zet deze om in gestructureerde databestanden (UBL), die Octopus automatisch boekt voor jou.

Om de voordelen van GlobiQ optimaal te gebruiken, lever je de PDF-documenten af. Bij voorkeur jouw ondernemer-klant. Zorg ervoor dat je geen meerdere facturen op één pagina zet en vermijd facturen van vele pagina’s, maar stuur enkel de échte factuur met effectief de factuurinformatie op.

De naadloze integratie tussen Octopus en GlobiQ verwerkt deze documenten automatisch.

Wil jij na het lezen van de blogpost deze dienst opstarten?

Neem gerust contact op met jouw relatiebeheerder voor meer informatie.

Terug naar overzicht