Terug naar overzicht

B-FAK

Sinds 1990 gegroeid vanuit de basisgedachte als meerwaarde te gelden voor de cliënten:
De complexe boekhoudkundige, vennootschapsrechtelijke en fiscale wetgeving dichter bij de ondernemer brengen en pragmatische oplossingen bieden voor gestelde problemen.

Bfak
  • Sinds zeer vele jaren actief in onze sector. Betekent dat vastgeroest zitten ?? NEEN, nog steeds trachten wij om met enthousiasme en met een gezonde, moderne visie onze meerwaarde te bieden. Wij en onze cliënten plukken nu de vruchten van de jarenlange ervaring uit het verleden gecombineerd met een constant ge-update kennis voor de toekomst.

  • Tot op vandaag geldt die basisgedachte nog steeds als uitgangspunt in de verhouding tussen ons kantoor en de cliënten en het is voor ons een dagelijkse uitdaging om deze te realiseren.

  • Ons kantoor is klein en dat wensen wij zo te houden ! Dit biedt ons de mogelijkheid om ons cliënteel zeer persoonlijk te kennen. Tevens ervaren wij dat onze cliënten het appreciëren om steeds dezelfde aanspreekpersoon te hebben die hun dossier door en door kent. Dat differentieert ons van de “grotere” kantoren.

Informatie

Statiestraat 39,
9180 Moerbeke-Waas

Tel: 09 346 65 14

Mail: info@bfak.be

Bezoek de website van B-FAK

Terug naar overzicht