Terug naar overzicht

Company Assistance

Company Assistance is een boekhoudkantoor dat sinds 1992 actief is in de regio Antwerpen.

Wij zijn actief voor ondernemers en ondernemingen in het midden- en klein-bedrijf en voelen ons betrokken bij onze klanten. Door onze bescheiden omvang, de korte communicatielijnen en een prima contact met andere adviseurs zijn wij in staat om snel en adequaat te reageren op wensen en behoeften van onze opdrachtgevers.

Onze cliënten zijn actief een waaier van sectoren. Het zijn zowel handelaars als vrije beroepen, eenmanszaken en vennootschappen. Wij mikken vooral op kleinere bedrijven die in grote boekhoudkantoren tevergeefs naar de persoonlijke aanpak en een vast aanspreekpunt zoeken. Zij vertrouwen op onze deskundigheid, niet alleen als administratief en fiscaal dienstverlener, maar ook als klankbord voor een kritische kijk op hun zaken.

Gary

Gary Michiels

Werkwijze

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden staat het leveren van meerwaarde gecombineerd met handhaving van de kwaliteit voorop. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de voor de hand liggende cijfers en gegevens, maar ook naar de specifieke bedrijfseconomische situatie van de ondernemer en onderneming. Bij nieuwe relaties gaan wij eerst na of wij in staat zijn om meerwaarde te leveren, waarbij wij als uitgangspunt hanteren dat de dagelijkse (financiële) administratie allereerst een taak is van de onderneming zelf. Na een grondige kennismaking geven wij vooraf inzicht in de benodigde tijd en de te verwachten kosten van onze dienstverlening, wij bieden ‘value for money’. Over de kosten kunnen vaste afspraken gemaakt worden.

Samenwerking

Het uitbreiden en op peil houden van het niveau van beroepsuitoefening is een belangrijk aspect van de kwaliteitshandhaving van onze dienstverlening. Daarnaast onderhouden wij regelmatig contact met verschillende specialisten in andere disciplines. Dat geldt niet alleen voor een netwerk van collega’s, maar ook voor notarissen, advocaten, sociale secretariaten en sociale verzekeringsfondsen, bankiers enzovoort.

Informatie

Company Assistance BVBA

Oude-Godstraat 168,
2650 Edegem

E-mail: gm@comp-ass.be

Tel: 0474 40 40 47

Website van Company Assistance

Terug naar overzicht