Terug naar overzicht

Accountantskantoor DRT & Partners BV

Informatie

Accountantskantoor DRT & Partners BV is een zelfstandig middelgroot accountantskantoor gevestigd in Aarschot. Reeds meer dan 30 jaar adviseren wij kleine en middelgrote ondernemingen, vrije beroepen en éénmanszaken op het vlak van boekhouding en fiscaliteit.

DRT binnen 2020

Algemene beschrijving

DRT & Partners BV is een jong, dynamisch kantoor met een 30-tal medewerkers die steevast kunnen rekenen op een goede opleiding en jarenlange ervaring. Wij bieden ondersteuning en advies op het vlak van boekhouden en belastingen, van het oprichten van een eigen zaak, het opstarten en onderhouden van de boekhouding tot adviesverlening bij fiscale of boekhoudkundige vraagstukken.

Onze persoonlijke invalshoek zorgt ervoor dat wij zijn uitgegroeid tot een vertrouwenspartner voor onze klanten met wie wij steeds een langdurige en sterke relatie nastreven. Onze ambitie is onze klanten een optimale service te verlenen door te luisteren naar hun vragen en wensen zodat wij kunnen helpen om hun beoogde resultaten te optimaliseren. DRT & Partners BV zet hierbij volop in op digitalisering, onder andere door te werken met het boekhoudprogramma Octopus hetgeen voor een win-win situatie zorgt, zowel voor de boekhouder als voor de klant. Door continue opleiding blijven onze medewerkers ook bij met de steeds veranderende wetgeving.

Contactgegevens

Accountantskantoor DRT & Partners BV

Grote Markt 28
3200 Aarschot

Tel.: 016/55 33 40

Website

Terug naar overzicht