Terug naar overzicht

Lein Accountancy

Wij zijn LEIN ACCOUNTANCY.

Wij verzorgen de boekhouding van kleine en grotere vennootschappen, vrije beroepers, eenmanszaken en bijberoepers. We groeien met veel enthousiasme mee met de klanten die hun bedrijf opstarten, uitbouwen, omvormen, opsplitsen en/of overlaten.

Leinac

Algemene beschrijving

Als jong team stapten we meteen mee in het digitale verhaal, maar zijn uiteraard ook perfect toegankelijk voor de boekhouding met papieren facturen. We ondersteunen de klanten die zelf boeken, de klanten die alles uit handen geven, en alle variaties daartussenin.

Hierin vinden we het werken met Octopus als boekhoudpakket een heel groot pluspunt. Alle werkmogelijkheden waarbij U ‘zelf boekt met eventueel wat bijstand vanuit ons kantoor’ tot het ‘uit handen geven maar toezicht behouden’ kunnen! En dit voor zowel voor grote als kleine dossiers!

Steeds nodigen we U uit op ons kantoor (ofwel in Gent, ofwel in Roeselare) of komen we bij U ter plaatse en bespreken met U de werkwijze die U verkiest en welke ondersteuning U nodig hebt.

We hechten heel veel belang aan het persoonlijk contact met onze klanten. Een persoonlijk gesprek, een telefoontje: we willen vlot bereikbaar zijn voor U! De lage drempel is onze troef! Ons kantoor heeft geen zware structuur. Geen hoge-toren-directie maar een kleine groep waarin samenwerking, medewerking en een goeie teamgeest centraal staat.

Informatie

U kunt ons vinden

in Roeselare - Westlaan 88 (bij voorkeur op afspraak)

in Gent - Kortrijksesteenweg 905 (alleen op afspraak)

via 051 24 91 25

op www.leinaccountancy.be

We zijn benieuwd om met U kennis te maken!

Neem contact

Terug naar overzicht