Terug naar overzicht

Pro-count

Pro-count is een kantoor dat boekhoudkundige en fiscale diensten aanbiedt aan een ruim en gevarieerd publiek. Aan het hoofd staat zaakvoerder Peter Ronsse, die al meer dan 18 jaar ervaring heeft in het vak. Dit samen met een team van acht ervaren dossierbeheerders, maakt van Pro-count een sterk, gebalanceerd boekhoudkantoor in hartje Oudenaarde.

Procount

Algemene beschrijving

Algemeen

Pro-count bvba (BIBF nr. 70515259) is een kantoor dat boekhoudkundige en fiscale diensten aanbiedt aan een ruim en gevarieerd publiek. Aan het hoofd staat Peter Ronsse (BIBF nr. 30245307). Pro-Count bvba is als rechtspersoon tevens erkend rechtspersoon boekhouder-fiscalist. Sinds 13 augustus kan je Pro-count vinden op het Apostolinnenplein 7 bus 101 te Oudenaarde.

Verhuis kantoor

Stilstaan is achteruitgaan, innovatie is vooruitgaan. Dat heeft Peter Ronsse zeker begrepen. Na meerdere interne moderniseringen, was de tijd gekomen om ook een modernere locatie op te zoeken. Dit werd gevonden in de vorm van een nieuw kantoor een kilometer verderop, meer bepaald op het Apostolinnenplein 7 bus 101. Pro-count blijft zo gevestigd in de vertrouwde omgeving, het centrum van Oudenaarde, maar met een betere bereikbaarheid op alle vlakken.

Geregistreerd dienstverlener kmo-portefeuille

Sinds 25 april 2018 mag Pro-count zich erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille noemen. Dit wil zeggen dat onze klanten in bepaalde gevallen recht hebben op een subsidie van 40% op de totale factuur (excl. btw) na het inwinnen van advies bij Pro-count.

Onze Diensten

  • Starterservice​
  • Begeleiding bij oprichten vennootschap
  • Bemiddeling bij overnames
  • Algemene boekhouding
  • Fiscale vertegenwoordiging
  • Personenbelasting

Informatie

Apostolinnenplein 7 bus 101 (ingang via nummer 6)

9700 Oudenaarde

Telefoon: 055/31.70.48

E-mailadres: info@pro-count.be

Facebook

Neem contact op met Pro-count

Terug naar overzicht