Terug naar overzicht

HOGENT

HOGENT is de grootste hogeschool in Vlaanderen, met een ruim opleidingsaanbod verdeeld over campussen in Gent, Aalst, Melle, Dendermonde, Lokeren en Bottelare: graduaat, bachelor, bachelor na bachelor, master, master na master, afstandsleren, postgraduaten, specifieke lerarenopleiding, verkorte trajecten, CVO-aanvullingstrajecten, navormingen en studiedagen. Het kan allemaal bij HOGENT.

HOGENT Logo Pos rgb

Algemene beschrijving

HOGENT wil excelleren in onderwijs, onderzoek, dienstverlening en beoefening van de kunsten. Via de competentie van haar medewerkers en afgestudeerden en de valorisatie van haar onderzoek wil Hogeschool Gent een kritische, creatieve en open maatschappij bevorderen.

Ervaring met Octopus

HOGENT: “Het pakket sluit nauw aan bij het werkelijke leven en blijft toch gebruiksvriendelijk, met overzichtelijke financiële verslagen en een stevige basis voor goede beleidsbeslissingen. Het online pakket is bovendien ook van thuis uit toegankelijk voor onze studenten. Octopus is gebruiksvriendelijk en zet in op digitalisering. De vlotte communicatie en goede ondersteuning voor lectoren zijn een groot pluspunt.”

Website HOGENT

Terug naar overzicht