Terug naar overzicht

Hogeschool Vives

VIVES, dat zijn innovatieve campussen in vijf studentensteden met zes interessante studiegebieden, 1500 gemotiveerde personeelsleden, 2000 professionele stagebedrijven en -instellingen, 5000 stageplaatsen, 16000 studenten, 15 studentenclubs en 1300 expert-gastsprekers uit het werkveld.

Maar VIVES is zoveel meer: zes expertisecentra ondersteunen ondernemingen met onderzoeksprojecten, meer dan 1000 bachelorproeven worden elk jaar geschreven in opdracht van het werkveld en jaarlijks realiseren we meer dan vijf miljoen omzet in maatschappelijke dienstverlening.

School vives nieuw k

Ervaring met Octopus

Lieve Castryck, lector accountancy en fiscaliteit "Wij gebruiken Octopus in het eerste en het derde jaar, alsook in afstandsonderwijs. Octopus biedt voor het onderwijs héél wat mogelijkheden: het is heel eenvoudig om dossiers aan te maken en te kopiëren. Ook het inboeken is heel gebruiksvriendelijk. Didactisch is het vooral handig dat je een vergrootglas hebt bij het inboeken van aan- en verkoopfacturen waardoor je onmiddellijk ziet hoe het in het dagboek terechtkomt, samen met de ingevulde BTW roosters. Bovendien kan je bij foute boekingen onmiddellijk in de verrichting gaan aanpassen zonder dat je met diverse boekingen moet werken."

Website Vives

Terug naar overzicht