Terug naar overzicht

Admin Software

Partner Adminsoftware

Het ERP-pakket Admin Software is een eenvoudige alles-in-één oplossing voor jouw administratie. Admin werd speciaal ontwikkeld om bedrijfsprocessen van projectgeoriënteerde bedrijven beter te laten samenwerken en te optimaliseren. Door gebruik te maken van één centraal programma wordt alle informatie in het hele bedrijf voor iedereen toegankelijk en dienen gegevens slechts eenmaal ingebracht te worden. Je vermindert de repetitieve, administratieve taken in jouw bedrijf, met een betere spreiding van de werklast van jouw medewerkers als resultaat. Dat is niet alleen kostenbesparend, maar zorgt er ook voor dat je snel kan reageren op elke situatie binnen jouw bedrijf en op de veranderingen in de markt.

Een vlotte koppeling met Octopus

De koppeling tussen Octopus en Admin Software verloopt via API. Automatisch worden jouw contacten, boekhoudplan, aankoopfacturen, verkoopfacturen en betalingen gesynchroniseerd met Octopus. Deze synchronisatie verloopt in 1 richting. Zo heb je altijd controle op de correctheid van informatie.

Wens je deze koppeling op te zetten?

Contacteer dan Adminsoftware. Zij helpen jullie stap voor stap met het synchroniseren van relaties, rekeningen enz.

Publiek

Admin Software richt zich tot bedrijven die projectgeörienteerd werken.

Meer informatie

Partner Adminsoftware afb

#projectmanagement #synchronisatie #procesbeheer #facturatie #CRM #rapportering #stockbeheer #tijdsregistratie #ERP #dossieropvolging

Terug naar overzicht