Terug naar overzicht

Go Getter

Go Getter is het administratieprogramma voor ondernemers waaronder installatie en bouwbedrijven. Projectbeheer, facturatie, offerteopvolging en planning. Automatische aanmaningen en betaalopvolging. Gekoppeld met andere toepassingen, webshops of softwareprogramma's. Zo heb je alles bij de hand met één cloud oplossing die je kan bedienen op smartphone, tablet of vaste computer.

Testfoto 768x470

Algemene beschrijving

Go Getter is een hip en trendy internetbedrijf ontstaan in het Brusselse in 2008. Een programma geschreven voor ondernemers, door ondernemers. Onze bedrijfsadviseurs worden wekelijks getraind om jou de beste adviezen te geven ter plaatse op jouw bedrijf. Zij maken een korte analyse van jouw huidig werkproces en adviseren hoe je meer kan doen in minder tijd dankzij jouw Striktly programma.

Wij zorgen voor de volledige set-up, geven een persoonlijke opleiding en staan paraat voor jou wanneer je ons nodig heeft. Striktly is steeds in beweging dankzij ons dynamisch team. Zo organiseren wij regelmatig seminaries, ontwikkelen wij dagdagelijks nieuwe modules en luisteren wij naar onze klanten wat voor hen belangrijk is.

Meer info omtrent de koppeling met Octopus

Wij synchroniseren verkoopdocumenten via API (webservice).

Meer informatie

Terug naar overzicht