Terug naar overzicht

SD Worx

SD Worx is een internationale HR & Payroll provider die ook boekhouders/accountants wil ondersteunen in hun digitalisering en automatisering van administratieve processen.

Zo zijn we gestart met de nieuwe tool SD Worx Finbox en is er een Accountants Market gelanceerd op onze website.

Partner sdworx logo

SD Worx Finbox

Met ‘SD Worx Finbox’, de opvolger van ‘Online Boekhouddocumenten’ krijg je als accountant meer tijd om te doen waar je goed in bent. Je klanten vooruit helpen in hun boekhouding, financieel advies geven... De ultieme belofte van SD Worx Finbox is dan ook: ‘tijdswinst’.

In de tool vind je alle facturen en boekhouddocumenten om lonen vlot te verwerken in je boekhouding. En SD Worx Finbox stuurt al die documenten digitaal door naar Octopus boekhoudsoftware.

  • 100% automatisch via e-send. Dus ook 100% foutloos;
  • via een gebruiksvriendelijke interface en met realtime resultaten

De grootste uitblinker is ‘e-send’, waarmee je als accountant tot wel 30 minuten per klantendossier per maand wint. Neem snel een kijkje of boek hier ineens je demo.

Accountants Market

Accountants Market is een nieuw platform waar onze fintech-partners een plaatsje vinden om hun dienstverlening kort toe te lichten. We onderscheiden hier 2 categorieën in. Enerzijds de partners waar er een koppeling bestaat tussen hun tool en onze SD Worx Finbox en anderzijds partners waarvan SD Worx overtuigd is dat ze een duidelijke toegevoegde waarde bieden aan de accountant. Doelstelling is om de accountant te ondersteunen in de soms moeilijke zoektocht naar de tool die het best past bij zijn kantoor.

Informatie over de koppeling met Octopus

De koppeling tussen Octopus en SD Worx kan gebeuren via import van CSV en ook op een automatische manier, via de knop "e-send" in finbox.

Om gebruik te maken van de automatische koppeling dienen de nodige instellingen in Finbox te gebeuren. E-send moet actief zijn en er moet een e-mailadres aangevuld worden. Meer info vind je terug op deze pagina.

Prijs

Meer info op SD Worx

Vraag een gratis demo

#HR dienstengroep #sociaal secretariaat #boekhouddocumenten #payroll

Terug naar overzicht