Terug naar overzicht

Unpaid

Unpaid is het online platform waarop iedereen, met een Belgisch ondernemingsnummer (bedrijven, zelfstandigen, Vzw’s …),onbetwiste facturen kan innen.

Ze focussen zich op gebruiksgemak en efficiëntie, waarbij het indienen van een onbetaalde factuur volledig online gebeurt.

Algemene beschrijving

Men kan een onbetaalde b2b factuur volledig online gaan innen. Hierdoor worden hoge gerechtskosten en/of incassokosten vermeden. Unpaid is niet alleen volautomatisch maar werkt ook heel snel.

De klant krijgt bij succesvolle inning het volledige onbetaalde bedrag. Dankzij de IOS procedure waarop Unpaid draait is dit in 89% van de gevallen binnen de 38 dagen. Bij Unpaid wordt er niet gewerkt met abonnementskosten, de klant is is dus volledig vrij om te kiezen hoeveel en wanneer hij claims wil indienen.

Informatie omtrent de koppeling met Octopus

Dankzij de koppeling (facturen worden via een API-koppeling online doorgestuurd) dien je de facturen dus niet meer te uploaden, aangezien ze de nodige informatie uitwisselen. Wij controleren grondig jouw onbetaalde factuur én ook de solvabiliteit van de debiteur.

Op deze pagina vind je alle stappen om je koppeling tot stand te brengen.

Meer informatie

Terug naar overzicht
Ontdek in deze video hoe Unpaid werkt!