Terug naar overzicht

Informatie

Vincent De Backer

Grote Steenweg 306
9340 Oordegem

E-mail: vincent@deboekhouding.be
Tel: 09 311 74 09
Website: www.deboekhouding.be
Facebook: @deboekhouding

De Boekhouding zorgt voor een goede begeleiding in de groei van uw activiteit. Wij vertalen de fiscale wetgeving naar begrijpbare, eenvoudige taal voor u als klant. Elk fiscaal advies is steeds op maat en geoptimaliseerd aan de hand van uw persoonlijke situatie. Wij beperken ons niet tot het verstrekken van de nodige fiscale adviezen maar denken ook met u mee als klant en geven tips en tricks hoe u op een eenvoudige manier uw zaak verder kan uitbreiden.

Onze niche expertise is : consultants & freelancers, medische beroepen, vrije beroepen en vnl. kleine zelfstandigen (ook bijberoepers )

Onze vier basispijlers rusten op vertrouwen, kwaliteit, eenvoudigheid en discretie. Onze klanten vertellen ons dat deze principes het dichtst aansluiten bij hun noden. Zowel u als klant en wij als boekhouder-adviseur hebben een lange termijnrelatie voor ogen. U wilt groeien als zelfstandige en wij zorgen ervoor dat u in bed niet wakker ligt na te denken over uw boekhouding. In onze diverse blog artikelen kan u makkelijk extra informatie opzoeken over verschillende onderwerpen...

Vraag gerust naar een vrijblijvende éérste adviesgesprek waarbij we samen kijken wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele samenwerking.

Terug naar overzicht