Terug naar overzicht

Verli boekhouding

Bij Verli nemen we de tijd om jou als klant te leren kennen en passen we ons aan jouw manier van werken aan. Het is immers jouw onderneming die we sterker moeten maken. Hierbij communiceren we steeds in verstaanbare taal, onze oplossingen zijn duidelijk en to-the-point. Als klant leg je een belangrijk deel van jouw onderneming in onze handen. Wij dragen er zorg voor, al was het onze eigen zaak. En last, but not least: wij houden van cijfers en de uitdagingen die ze met zich meebrengen! Laten we er samen mee aan de slag gaan.

Wat doen wij?

Boekhouding

In welke fase je bedrijf zich ook bevindt, Verli biedt een complete en betrouwbare boekhoudservice op maat. We hechten erg veel belang aan persoonlijk contact. We bouwen een vertrouwensrelatie op, met respect voor jouw eigen werkwijze.

Fiscaliteit

Een correcte fiscale aangifte is vaak een erg complexe puzzel. Bij Verli zorgen we voor een optimaal fiscaal dossier, waarbij we een grondige analyse van jouw fiscaliteit uitvoeren en bijsturen waar nodig. Zo kom je ook bij fiscale controles niet voor verrassingen te staan.

Maar ook...

Onze service gaat heel wat verder dan enkel boekhouding en fiscaliteit, we streven er immers naar een totaalpartner te zijn. Zowel startende ondernemers in hoofd- of bijberoep als vennootschappen kunnen bij ons terecht voor adequaat advies.

Informatie

Hofstraat 7,
2960 Brecht
Telefoon: 03 313 05 72
E-mailadres: info@verliboekhouding.be
Website: https://www.verliboekhouding.b...

Neem contact op met Verli boekhouding

Terug naar overzicht