Terug naar overzicht

SD Worx

SD Worx is een internationale HR & Payroll provider die boekhouders/accountants wil ondersteunen in hun digitalisering en automatisering van administratieve processen.

Zo zijn we gestart met de nieuwe tool SD Worx Finbox en is er een Accountants Market gelanceerd op onze website.

SD Worx

SD Worx Finbox

Met ‘SD Worx Finbox’, de opvolger van ‘Online Boekhouddocumenten’ krijg je als accountant meer tijd om te doen waar je goed in bent. Je klanten vooruit helpen in hun boekhouding, financieel advies geven...

De ultieme belofte van SD Worx Finbox is dan ook: ‘tijdswinst’, met de grootste uitblinker, 'e-send', waarmee je als accountant tot wel 30 minuten per klantendossier per maand wint.

Je vindt er alle facturen en boekhouddocumenten om lonen vlot te verwerken in je boekhouding én SD Worx Finbox stuurt al de documenten digitaal door naar Octopus boekhoudsoftware.

Neem snel een kijkje voor meer informatie of boek hier ineens je demo.

Accountants Market

Accountants Market is een nieuw platform waar onze fintech-partners een plaatsje vinden om hun dienstverlening kort toe te lichten.
We onderscheiden hier 2 categorieën:

  • Partners waarbij een koppeling bestaat tussen hun tool en onze SD Worx Finbox
  • Partners waarvan SD Worx overtuigd is dat ze een duidelijke Toegevoegde Waarde bieden aan de accountant.

Het doel is om de accountant te ondersteunen in de soms moeilijke zoektocht naar de best passende tool voor zijn kantoor.

Informatie over de koppeling met Octopus

De koppeling tussen Octopus en SD Worx kan gebeuren via import van CSV en ook op een automatische manier, via de knop "e-send" in finbox.

Om gebruik te maken van de automatische koppeling dienen de nodige instellingen in Finbox te gebeuren. Meer info vind je terug op deze pagina.

Vraag een gratis demo

Terug naar overzicht