Terug naar overzicht

Comax

COMAX helpt ondernemingen met het optimaliseren en vereenvoudigen van administratieve processen. We kijken op maat van jouw bedrijf welke knelpunten er geoptimaliseerd kunnen worden.

Ons doel is om, samen met jou:
• een tijdswinst te realiseren en bijgevolg jouw productiviteit te verhogen
• administratieve fouten te verminderen
• de service naar jouw klant te verhogen

Dit bereiken we door, onder andere, manuele handelingen om te zetten in automatische processen, gegevens en documenten te synchroniseren tussen jouw huidige pakketten en veel meer. Comax connecteert maximaal met de reeds bestaande software en procedures. Ontdek onze oplossingen op www.comax.be

Informatie over de koppeling met Octopus

Comax is volledig geïntegreerd binnen Octopus en zorgt voor de factuurherkenning in Octopus. De aan- en verkoopfacturen die in DMS klaarstaan, kunnen automatisch naar UBL worden omgezet. Vervolgens wordt er een boekingsvoorstel in Octopus klaargezet. De kwaliteit van de pdf bepaalt de herkenningsgraad. Hoe hoger de kwaliteit hoe minder manuele correcties er nodig zijn. Comax Ubl heeft een herkenningsgraad van gemiddeld 85%

Hoe verhoog je de kwaliteit en ga je voor een optimale factuurherkenning? Ontdek in de Comax blog de logica achter factuurherkenning.

Verhoog nu de kwaliteit van jouw factuurherkenning

Sectoren

Comax werkt voor verschillende bedrijven en sectoren waar administratie een grote rol speelt. Veel accountantskantoren zijn klanten maar ook advocaten gebruiken Comax om bijvoorbeeld stukkenbundels digitaal samen te stellen. Andere sectoren digitaliseren met Comax ook hun data- en documentbeheer. Het doel blijft steeds hetzelfde: administratieve vereenvoudiging op maat van de onderneming met tijdswinst, vermindering van fouten en besparing tot gevolg.

Enkele COMAX oplossingen uitgelicht

Comax Split & Merge

Splits of voeg Pdf en diverse documenten (mail, jpg, word, …. ) samen met de Comax Split & Merge oplossing. Vervolgens laadt u ze meteen op naar uw beheer- of boekhoudpakket. Een handige tool voor accountants om facturen eenvoudig in bulk te splitsen en door te sturen naar de UBL oplossing of rechtstreeks naar hun boekhoudpakket. Advocaten gebruiken deze tool dan weer eerder om stukkenbundels digitaal samen te stellen. Zo wordt er meteen een automatische interactieve inhoudsopgave aangemaakt, kunnen er annotaties naar wens toegevoegd worden en veel meer.

Ontdek hier meer over Comax Split & Merge


Comax Minfin

Comax Minfin downloadt alle documenten uit MyMinfin automatisch en gestructureerd naar uw omgeving. Dit gebeurt elke nacht via een automatische login waarna de beschikbare documenten gedownload en weggezet worden per klant en type document. Aansluitend kunnen er slimme acties aan gekoppeld worden.

Ontdek hier meer over Comax MinfinComax Bnb


Comax Bnb automatiseert het administratieve proces rond het neerleggen van jaarrekeningen met tijdwinst en efficiëntieverhoging als gevolg. Denk onder andere aan:

  • Het automatisch indienen van jaarrekeningen bij de Nationale Bank
  • Het automatisch verzenden van betaalopdrachten
  • Mogelijkheid om meteen te betalen via overschrijving of Visa/Mastercard
  • Connectie met uw beheerpakket of DMS mogelijk

En veel meer...

Ontdek hier meer over Comax Bnb


Comax Workflow

Met Comax Workflow zet u manuele, repetitieve handelingen om in automatische stromen. In de accountancy sector zorgt deze tool voor automatische flows rond allerlei type documenten. Denk onder andere aan BTW-ontvangstbevestigingen, Fiche 281.20, Listings, Biztax, VenB, PB, Coda-overzicht, IC-opgaves,… Andere sectoren automatiseren dan weer de flows rond bestelbonnen, zendnota’s, douanedocumenten,…

Ontdek hier meer over Comax Workflow

Ontdek al onze andere oplossingen via www.comax.be. Contacteer ons voor een gratis demo op maat van uw onderneming.

Meer informatie

Terug naar overzicht