Terug naar overzicht

OnlineFact

OnlineFact is een facturatie en voorraadbeheer pakket in de cloud waar je modules kan aan koppelen zoals kassa of webshop.

Online Fact klein logo

Algemene beschrijving

Onlinefact verzorgt de facturatie en/of voorraadbeheer via software die geschikt is voor elke ondernemer of handelaar. Iedereen kan werken met het ontwikkeld kassasyteem, zo kan de handelaar zich richten op de kernactiviteit.

Omdat de kassa en facturatie software zelf ontwikkeld is, kan er ook flexibel worden omgegaan met specifieke eisen van de gebruiker. Ben je nu een zelfstandige die nog werkt in Excel voor zijn facturen en een betere oplossing zoekt of je bent een winkeluitbater die een kassasysteem nodig heeft dat gekoppeld kan worden aan en webshop, iedereen kan terecht bij ons.

Onlinefact werkt volledig online en dat is ook wat hen uniek maakt. Je bent niet gebonden aan jouw locatie om jouw bestellingen of facturatie op te volgen. Ook de prijzen en de voorraad zijn overal actueel.

Informatie omtrent de koppeling met Octopus

Koppeling met Octopus loopt via uitwisselen van CSV bestanden, hiermee kunnen klant/leveranciergegevens worden uitgewisseld alsook verkoop/aankoop facturen.

Meer informatie

Terug naar overzicht