Terug naar overzicht

OnlineFact

OnlineFact is een facturatie en voorraadbeheer pakket in de cloud waar je modules kan aan koppelen zoals kassa of webshop.

Kassa webshop pc 1

Algemene beschrijving

Onlinefact verzorgt de facturatie en/of voorraadbeheer via software die geschikt is voor elke ondernemer of handelaar. Het eigen ontwikkeld kassasysteem is zo ontwerpen dat echt iedereen hiermee kan werken en de handelaar zich minder moet bezighouden met administratie omdat Onlinefact hier een handje helpt.

Omdat de kassa en facturatie software zelf ontwikkeld is kan er ook flexibel worden omgegaan met specifieke eisen van de gebruiker. Ben je nu een zelfstandige die nog werkt in Excel voor zijn facturen en een betere oplossing zoekt of je bent een winkeluitbater die een kassasysteem nodig heeft dat gekoppeld kan worden aan en webshop, iedereen kan terecht bij ons.

Wij werken volledig online en dat maakt ons uniek, je bent dus niet gebonden aan locatie om uw bestellingen of facturatie op te volgen. Stickers aanmaken voor op de goederen te kleven of bestellingen ingeven kunnen van overal via elk type browser of toestel. De prijzen of voorraad zijn dus overal actueel.

Informatie omtrent de koppeling met Octopus

Koppeling met Octopus loopt via uitwisselen van CSV bestanden, hiermee kunnen klant/leveranciergegevens worden uitgewisseld alsook verkoop/aankoop facturen.

Prijs

€19/maand

Meer informatie

#Facturatie #Kassa #Stockbeheer #E-facturatie #Webshop koppeling

Terug naar overzicht